Freelance oversætter - Freelance oversættelse

Velkommen til Erhvervsoversættelser! - Et professionelt oversættelsesbureau

Du er nu et skridt tættere på at få dine tekster til at være så finpolerede på et andet sprog, at du kan spejle dig i dem.

Her er vi nemlig eksperter i at oversætte professionelt, således at sproget kommer til at skinne helt klart.

Vi er et moderne oversættelsesbureau.

Vi er et oversættelsesbureau, der også er eksperter inden for korrekturlæsning.
 
Siden 2014 har vi netop læst korrektur på alle former for opgaver, igennem Erhvervskorrektur.dk, og idet vi igennem en rum tid har modtaget flere og flere forespørgsler på, om vi også kan oversætte tekster, har vi valgt at folde den service ud:
 

 • Erhvervsoversættelser.dk er netop iværksat ud fra vores kunders ønsker, og ganske enkelt fordi vi brænder for at oversætte.

 
Vi er med andre ord ikke et decideret typisk oversættelsesbureau.

Vi ved netop, at én ting er at oversætte.

En anden ting, et andet aspekt af arbejdet med tekster, er at sikre, at teksten er fejlfri og nuanceret. Derfor tilbyder vi også at læse korrektur i samme runde:
 

 • Vi oversætter og korrekturlæser med det samme – til samme lave pris.INDHENT TILBUD

Freelance oversætter - Freelance oversættelse engelsk dansk m.v.:


En freelance oversætter er blevet en eftertragtet vare.

For mange virksomheder har et globalt perspektiv, hvorfor det er vigtigt at skabe mulighed for at nå ud til potentielle og endda eksisterende kunder med nuanceret og korrekt sprogbrug på det givne sprog.

Og her må vi understrege, at Google Translate ikke ligefrem skaber den flydende og gode tekst med det forståelige sprog, sådan som en professionel freelance oversætter/freelance oversættelse kan sikre.
 
Forskellen mellem en freelance oversætter og Google Translate er i bund og grund dybden og tilgangen.

Hvor en freelance korrekturlæser har en mere menneskelig tilgang til det at oversætte; hvor hvert ord vejes og overvejes for at finde frem til lige præcis dét ord, der dækker det oprindelige i en oversættelse, er Google Translate lidt mere direkte og altså ikke så fintfølende.

Så hvis du går efter en god professionel oversættelse varetaget af en dygtig freelance oversætter, vil vi anbefale dig at indhente et godt tilbud på oversættelse hos os.
 
Vi er i vores freelance oversættelse meget nuancerede i vores arbejdsgang.
Vi tager oversættelsen til os som en meget seriøs og spændende opgave, hvor vi altid søger at levere inden for rammen af topkvalitet.
 
Vi samarbejder derfor udelukkende med meget dygtige freelance-oversættere.
Altid med garanti for, at du får en god pris på freelance oversættelse her hos Erhvervsoversaettelser.dk.
 
Vores spørgsmål er derfor:
 • Er du også en af dem, der har brug for hjælp til at få oversat en tekst til et andet sprog?
 
Det er der faktisk efterhånden mange, der har brug for hjælp til, og derfor tilbyder vi en god aftale om oversættelser.
 
Hvis det er tilfældet, skal du venligst ikke tøve med at tage direkte fat i Martin, som kan guide dig videre frem til lige nøjagtig den freelance oversætter, han tænker, du kunne gøre godt brug af.
 

Søger du en god pris på oversættelse? 
 
Leveret af en passioneret person? 

Martin fanger du på:

7199 8079
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Freelance oversættelse/oversætter til en god pris

Det er klart, at du ikke henvender dig for enhver pris, tænker vi.

Samtidig er vi klar over, at du måske netop af den årsag skal vide, at vi har markedets bedste priser på freelance oversættelse. Så du må meget gerne rette henvendelse til os for at få en freelance oversætter til at oversætte dine tekster.
 
Her hos os angriber vi det en kende atypisk, idet vi vælger at gå med tilbud på såvel oversættelse som korrekturlæsning; altså freelance oversættelse og korrekturlæsning i én samlet pakke.

Det kan vi tilbyde, fordi vi for en del år siden etablerede Erhvervskorrektur.dk, hvor dygtige korrekturlæsere netop med stor ildhu retter tekster til i form af en grundig korrekturlæsning.
 
For os er denne pakkeløsning en topprioritet, idet vi ved, at det er meget afgørende med præcision i arbejdet med en tekst.
Oversættelse kan få rettet op på teksten, mens korrekturlæsningen i en endelig forstand, efter en egentlig freelance oversættelse vil gøre, at teksten for alvor bliver finpudset.
 
Således booker vi altid en freelance oversætter ind til at varetage den krævende og fokuserede oversættelse, mens en anden, professionel korrekturlæser vil stå for selve korrekturlæsningen af teksten.
Det er din garanti for, at du ender med et utrolig nuanceret udgangspunkt.
 
Prisen er baseret på en fast ordtakst.
Den aftales altid fra gang til gang, startende fra 2 kr. pr. ord.
 
Når det her er skrevet, er det klart, at vi ikke er så firkantede.

Vi er også altid interesserede i at gå i videre dialog med dig som kunde, for sæt du nu har mange ord til oversættelse, og sæt du har det ad flere omgange – da vil vi altid gerne skrue en endnu bedre pris sammen på oversættelse, givetvis en rabataftale, så vi kan indgå et tæt samarbejde om løbende freelance-baseret oversættelse.
 
 

Freelance oversætter til mange forskellige sprog:

Freelance oversættelse/oversætter til engelsk, tysk, svensk og norsk eller andre sprog:


Vores freelance oversættere har fingrene nede i diverse sproggryder, forstået på den måde, at vi kan kombinere alskens translationer.

Vi har med andre ord sikret os, at vi kan varetage oversættelser inden for mange sprogkombinationer.

Det er dog oversættelse til dansk, svensk, norsk eller engelsk eller tysk, vi oftest skal oversætte til.

Men vi er ikke begrænset til disse sprogkombinationer, idet vi også tilbyder oversættelse til kinesisk eller japansk eller portugisisk og deslige.
 
Har du et særligt behov for oversættelse/oversætter til et ikke så anvendt sprog, er du derfor meget velkommen til at gribe direkte fat i os.
 
Igen er det Martin, du bør tage fat i: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 7199 803.
 
Vores setup er nu en gang sådan, at vi har udpeget lige præcis de freelance oversættere, vi ønsker at samarbejde med.

De er blevet testet af ad flere omgange – altid gennem flere interne procedurer i forbindelse med oversættelser.

Vi er netop nødt til at gøre sådan alene af den grund, at vi ikke ønsker at bøje vores kvalitetsbetingelser: Du skal som kunde kunne hvile 100% trygt i, at vi oversætter tekster med akkuratesse og glæde.

Hvis du sender din tekst til oversættelse hos os, skal du netop kunne være helt sikker på, at du får en tekst tilbage, hvor der virkelig er blevet arbejdet grundigt med udtryk og sandfærdighed.

Derfor er vi også meget glade for at kunne tilbyde dig tilfredshedsgaranti.

 

Hvor hurtigt kan I oversætte en tekst på svensk, norsk, tysk og engelsk m.v.?

Vi kommer ofte ud for, at en kunde har brug for hjælp til en oversættelse med det samme. Oversættelse nu – det er en normal søgefrase,  og vi vil meget gerne hjælpe, for vi er netop et meget fleksibelt anliggende, der kan tilbyde oversættelse nu og levering inden for få timer.

Vi kan oversætte ca. 300-500 ord om dagen, hvis ikke vi skal sætte et oversætterteam op til dig. Det gør vi, hvis der er behov for oversættelse af mange ord på én gang.
 
Vi leverer altid oversættelse efter en nærmere bestemt aftale, og derfor gør vi meget ud af at få aftalt de specifikke elementer i forbindelse med oversættelse og indbygget korrekturlæsning inden igangsættelse af freelance oversættelse.

I vores optik er det meget vigtigt at få forventningsafstemt den enkelte oversættelse, så man som kunde og leverandør ved, hvad spillereglerne i forbindelse med oversættelse er.

Vi har alt for ofte hørt, at der er gået ged i kommunikationen mellem leverandør og kunde, og at det er årsagen til en utrolig grundlæggende utilfredshed.

Vi vil undgå det.

Freelance oversættelse med indbygget forståelse og aftale - det er af den grund noget, vi er meget påpasselige samt pertentlige med.


 


Hvilken form for oversættelser tilbyder vi?

Vi tilbyder oversættelse af tekster inden for snart sagt enhver kategori og indenfor mange forskellige sprog: f.eks. engelsk, tysk, norsk og svensk m.v.

Der er forskellige tilgange på spil, alt efter hvilken tekst man ønsker en oversættelse af.
 
Translatør er eksempelvis én form for oversætter, translation et andet ord for oversættelse, hvor det handler om at kunne stille en professionel freelance oversætter til rådighed, så du kan være sikker på, at vi kan varetage selve oversættelsen med vanlig præcision.

Når det kommer til en opgave, som en translatør skal varetage, er det eksempelvis vigtigt, at man gør sig klart, at det er en freelance oversætter med speciale i jura-relaterede emner, der hjælper med at oversætte.
 
En juridisk oversættelse læner sig op ad det at translatere som translatør, dog er der her oftest brug for en oversætter, der kan oversætte domsafsigelser eller dokumenter til brug i en retssag, og igen er det her afgørende at kende til det område, man oversætter inden for.

Her går Erhvervsoversaettelser.dk i dybden med det givne materiale og skaber på forhånd de bedste forudsætninger for, at teksten bliver udførligt og nuanceret oversat.
 
Ellers vil vi meget gerne fremhæve, at vi kan oversætte korte såvel som længere tekster til andre sprog.

Vi kan også med glæde fordybe os i oversættelse af en bog eller af en rapport og deslige.

Du skal i al fald vide, at vi altid gør arbejdet med en tekst til oversættelse helt og aldeles færdig, og at vi ikke løber igennem dér, hvor hegnet har huller.

Kvalitet skal uden omsvøb og tvivl forbindes med os som virksomhed, det er simpelthen ikke til diskussion.
 
Vi kan oversætte i PDF, Word, Excel og andre programmer. Igen er vi meget orienterede om og fokuserede på at være et fleksibelt oversætterbureau.
 
Vi oversætter i Trados, skal du vide, og andre programmer deslige.
 Fortrolighed i forbindelse med oversættelse/oversætter

Når du ligesom andre sender tekster til frelance oversættelse, er det en given faktor, at vi behandler alle vores oversættelser med den største fortrolighed.

Vi behandler ofte oversættelser med et vigtigt ærinde, hvor det er afgørende, at ordlyd og viden ikke kommer videre til en eventuel tredjepart.

Derfor er vi altid meget påpasselige med vores oversættelser.

Alle vores freelance oversættere har underskrevet en forpligtende fortrolighedserklæring, der gør, at de binder sig til at varetage oversættelsen med omhu. Vi gemmer ikke oversættelser på vores server i lang tid, blot i en rum tid, så du kan få tilsendt oversættelsen på ny, hvis du skulle have behov for det.

Ligeledes nummererer vi den enkelte oversættelse, så det ikke er til at spore oversættelsen og dermed teksten direkte til dig som kunde.
Det er ikke sløring, men rettidigt og professionelt virke, finder vi.
 
Hvis du har behov for at gå videre ind i dette felt og eksempelvis indgå en NDA med os, er det bestemt også noget, vi er parate til, for i vores øjne vidner det umiddelbart om yderligere professionalisme og agtpågivenhed, som en oversættelse gerne skal omgærdes af.
 


Vision om at være førende inden for oversættelse/ freelance oversættelse

Vi indledte vores rejse ud i branchen som oversætter og oversættelsesbureau i 2020, eftersom vi i en god periode oplevede stigende efterspørgsel på oversættelser online.

Det var frugter, der faldt ned fra stammen af korrekturlæsning, idet vi som Korrekturselskabet ApS havde mange skud på træet på Erhvervskorrektur.dk.

Mange ad de kunder, der bruger os på Erhvervskorrektur.dk til reel og egentlig korrekturlæsning, begyndte også i en lind strøm at forhøre sig om muligheden for at få os til at oversætte tekster.

Det er vi meget glade for at opleve, for det gør, at vi kan folde vores tekstlige arbejde videre ud og skabe en større vifte af professionel hjælp til korrekturlæsning samt oversættelse/freelance oversættelse.


Det er en kilde til glæde for os, for vi er passionerede omkring tekster og sprogligt arbejde. Vi kan dårligt komme i tanker om noget bedre at beskæftige sig med end at rette op på tekster og skabe udtryk, der fænger, fanger og skaber salg for dig.
 
Vi oplever en stor glæde hos de kunder, vi hjælper med at oversætte her igennem Erhvervsoversaettelser.dk, og nu er der en enkel og brugervenlig side at tage fat i for dig som kunde.

Tilbud om oversættelse er nu ikke længere ’pakket ind’ under Erhvervskorrektur.dk, men står som en selvstændig ydelse på linje med korrekturlæsning.

Nu kan vi derfor gå videre med vores vision om at være førende også inden for oversættelse, og med førende mener vi både prismæssigt, leveringstidsmæssigt, kvalitetsmæssigt og tilfredshedsmæssigt.
Slutproduktet skal død og pine være 100% tilfredshed hele vejen rundt.

Du er derfor meget velkommen til at prøve vores koncept om oversættelse af herigennem.

 Erhvervsoversættelser er således i 2020 blevet en del af familien Korrekturselskabet ApS, som også huser Erhvervskorrektur.dk samt Studiekorrektur.dk – skabt i 2016 som selskab, selvom Studiekorrektur faktisk blev etableret tilbage i 2014.
 
Vi var de første på markedet, der for alvor satte fokus på det at læse korrektur online, og vi har systematiseret det i en sådan grad, at vi faktisk er blevet temmelig ferme til at korrekturlæse inden for kort tid, for vi er ganske klar over, at korrekturlæsning er det sidste led i en arbejdsgang, førend produktet (teksten) kommer ud til forbrugeren/læseren, og det er altså ikke altid, at man som firma, der sender til korrekturlæsning, har mulighed for eller lyst  til at vente ret længe på at få læst korrektur på teksten.

Det samme gør sig gældende for oversættelser, og derfor har vi valgt at skære ind til benet organisatorisk ved at skabe et utrolig agilt setup, hvor der er glæde og direkte forbindelse til fødekæden og centrale positioner.

Det skaber et miljø, hvor der ikke er spildtid, og hvor priserne på henholdsvis korrekturlæsning og oversættelse således kan holdes gevaldigt nede – alt sammen til fordel for dig som kunde hos os.
 
Vi håber sandelig, at vi også får mulighed for at hjælpe dig med at oversætte tekster og korrekturlæse tekster.
 
Du er i al fald meget velkommen til at gribe direkte fat i Martin, som sidder klar til at hjælpe dig med oversættelse og korrekturlæsning på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 7199 8079.
 
Med glæde og god karma herfra!


Pris på oversættelse

 • Oversættelse

  1,5 kr. pr. ord.
  • Oversættelse fra kildesprog til målsprog.
  • Pris: fra kun 1,5 kr. pr. ord.
   
 • Oversættelse + korrektur

  2 kr. pr. ord.
  • Oversættelse fra kildesprog til målsprog

  • Inkl. korrektur

  • Pris: fra kun 2 kr. pr. ord

    

 
Erhvervsoversættelser – en del af Korrekturselskabet ApS

ERHVERVSOVERSÆTTELSER

Betalingskort
© 2023 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.