Professionel oversættelse - Professionel oversætter - Oversæt engelsk tysk svensk m.v.

Velkommen til Erhvervsoversættelser! - Et professionelt oversættelsesbureau

Du er nu et skridt tættere på at få dine tekster til at være så finpolerede på et andet sprog, at du kan spejle dig i dem.

Her er vi nemlig eksperter i at oversætte professionelt, således at sproget kommer til at skinne helt klart.

Vi er et moderne oversættelsesbureau.

Vi er et oversættelsesbureau, der også er eksperter inden for korrekturlæsning.
 
Siden 2014 har vi netop læst korrektur på alle former for opgaver, igennem Erhvervskorrektur.dk, og idet vi igennem en rum tid har modtaget flere og flere forespørgsler på, om vi også kan oversætte tekster, har vi valgt at folde den service ud:
 

 • Erhvervsoversættelser.dk er netop iværksat ud fra vores kunders ønsker, og ganske enkelt fordi vi brænder for at oversætte.

 
Vi er med andre ord ikke et decideret typisk oversættelsesbureau.

Vi ved netop, at én ting er at oversætte.

En anden ting, et andet aspekt af arbejdet med tekster, er at sikre, at teksten er fejlfri og nuanceret. Derfor tilbyder vi også at læse korrektur i samme runde:
 

 • Vi oversætter og korrekturlæser med det samme – til samme lave pris.INDHENT TILBUD
Hvis du vil ud over stepperne og nå mennesker med et andet sprog end dansk, er det selvsagt spørgsmålet, hvordan man rammer dem bedst.

Det er alment kendt, at man som menneske psykologisk set er mere tilbøjelig til at blive ’overtalt’ til at erhverve sig et givent produkt, hvis man slipper for at skulle afkode budskaber på andre sprog.

Hvis man mødes med sit modersmål, er man altså lettere at forføre.

Det er værd at have med i tankerne, når man som firma søger at promovere en given vare i udlandet.

Selvom de fleste kan begå sig mere end bare okay på engelsk, er det langt fra sikkert, at det er nok for dig som erhvervsdrivende udelukkende at brande dig på engelsk. Du glipper nuancer og eventuelt salg, vurderes det.
 
Derfor er professionel oversættelse af f.eks. svensk, norsk, tysk og engelsk m.v. værd at overveje.

Professionel oversætter/oversættelse til engelsk, tysk, svensk og norsk m.v.

En professionel oversætter kan varetage oversættelse direkte fra kildesprog til endemål, og det lønner sig altså at gå bag om Google Translate, for det er ikke value for money; lad os bare være ærlige.

Erhvervsoversættelser.dk er stedet, hvor du kan sikre dig en flydende og lydefri oversættelse.
 
Vi angriber hvert ord med ildhu og omhu og oversætter direkte fra kildesproget til dit ønskede sprog, idet vi kan dække mange forskellige sprogkombinationer.
 
Vi har gjort det meget enkelt at få forbindelse til professionel oversættelse. Vi har en platform, hvor du kan vælge den oversætter, du ønsker.

Vi samarbejder med andre meget tæt med en bred vifte af dygtige professionelle oversættere, således at vi kan imødekomme dit/dine ønske(r).
 
Blandt de mange oversættelsesopgaver, vi udfører, vil vi gerne fremhæve følgende:
 
Vi tilbyder oversættelse af nyhedsbreve.

Vi tilbyder oversættelse af SoMe-tekster.

Vi tilbyder oversættelse af dokumenter, herunder også juridiske dokumenter, hvor der typisk kræves en autoriseret oversættelse (oversættelse med stempel).

Vi tilbyder oversættelse af salgsmateriale, herunder brochurer og præsentationer, på mange forskellige sprog, f.eks. engelsk, tysk, norsk og svensk m.v.

 

Søger du en god pris på oversættelse? 
 
Leveret af en passioneret person? 

Martin fanger du på:

7199 8079
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Vi gætter på, at du meget gerne vil høre mere om priser på oversættelse.

De er varierende. Det vil du erfare, hvis du ser på markedet, hvor mange oversættelsesbureauer tilbyder gode priser på oversættelser. Du skal dog være opmærksom på, at mange firmaer, der tilbyder at hjælpe med at oversætte, ikke umiddelbart røber deres priser.
 
Det gør gennemsigtigheden svær at opnå, særligt for dig som forbruger, og du kan da ende med at bruge meget tid på at indhente uforpligtende tilbud på oversættelser.
Det er ofte sådan fat, at man som oversættelsesbureau opererer med faste ordtakster for oversættelser.
 
Vi ønsker gennemsigtigheden, for vi har intet at skjule: Vi er billigst med hensyn til oversættelse og korrekturlæsning, for det hører i vores optik sammen.
 
Du kan sagtens indhente et godt tilbud på professionel oversættelse hos os også.
Du skal vide, at vi har markedets laveste priser på oversættelse, så bliv ikke overrasket!
 
De utydelige priser, som præger branchen: Dem gør vi op med.
 
Vi har lave ordpriser.
Begyndende fra 1,5 kr. pr. ord.
 
Det er derfor ligetil at regne ud, hvad det koster at få en professionel oversætter til at stå for en professionel oversættelse til eksempelvis engelsk, tysk eller fransk, hvis ikke til andre sprog.
 
Vi er hos Erhvervsoversættelser.dk leveringsdygtige i gode oversættelser for alle, private såvel som erhvervsdrivende. 


Professionel oversættelse/oversætter til: svensk, norsk, tysk og engelsk m.v.


Oversættelse til en god pris hos Erhvervsoversaettelser.dk
Du søger garanteret altid det gode samarbejde om oversættelse, og derfor er vi glade for at se, at du er dumpet ind hos os.
 
Vi vægter kvalitet og den sublime service medfølgende den glade oplevelse. Det har vi gjort siden første færd.
 
I 2020 skød vi Erhvervsoversættelser i gang for alvor.

Forud lå mange måneder med mange oversættelsesopgaver igennem Erhvervskorrektur.dk, hvor vi har et lignende koncept.
 
Med en stigende efterspørgsel efter decideret oversættelse valgte Martin, som ejer Erhvervskorrektur.dk, at søsætte Erhvervsoversaettelser.dk for at skabe rum for videre udvikling og direkte hjælp.

Så derfor er vi glade for at byde dig velkommen.
 
Vores setup er entydigt defineret: Vi vil skabe mulighed for billig professionel oversættelse med en lynhurtig levering samt direkte tilfredshed.
 
Kundeservice er i fokus for os.

Den er central, så at sige.


Du kan derfor altid regne med en direkte kontaktperson i form af Martin. Du får altså med andre ord altid fat i ham, når du retter henvendelse til os og spørger ind til oversættelse til en god pris.

Vi har sparet den store organisation væk, faktisk bare prioriteret at skære den helt fra, for hvad nytter den andet end at forvirre kunden, hvis ikke det er den samme person, man er knyttet til?

Vores freelance-oversættere er nøje udvalgt og arbejder fra hjemmeadressen, hvorfor det eneste betydende i den situation er en internetopkobling, så oversættelsen kan udføres.
De arbejder for Erhvervsoversættelser.dk med en stor præcision og glæde, for vi er et stærkt team af oversættere og kundeservicemedarbejder samt ejer (Martin).
 
Martin er tovholder på opgaverne til professionel oversættelse af engelsk, tysk, svensk og norsk m.v.

Han udvælger den enkelte oversætter til den givne opgave, og han udregner også den endelige pris samt leveringstid, således at der er ro på og styr på linjerne inden en egentlig oversættelse. Den professionelle oversætter kan derfra blot med et aldrig svigtende engagement kaste sig over det at oversætte.

Unødvendige mellemled er skåret væk, og du vil sikre dig en direkte forbindelse og et tæt samarbejde.
 
Et led har vi bevidst valgt til – og her adskiller vi os fra vores konkurrenter på markedet for oversættelser.
 
 • Vi kan igennem Erhvervskorrektur.dk tilbyde en aldrig svigtende korrekturlæsning, foretaget af certificerede korrekturlæsere, igen særligt udvalgte til denne opgave.
 
Vores konkurrenter kan ikke være med her, mener vi.
Vores know how strækker sig helt tilbage til 2014, hvor vi gik i luften med certificeret online-korrektur, og nu rammer vi så online-oversættelse inden for samme succesfulde koncept.
 
Så oversættelse følges af korrekturlæsning.

For vi har altid ment, at en god oversættelse først for alvor bliver perfekt, når den endelige korrekturlæsning har fundet sted.

Derfor indregner vi korrekturlæsning i alle vores priser på oversættelse, for den er i vores øjne afgørende for den nuancerede og gode oversættelse.
 
 


Certificeret oversættelse


Hvor findes en god professionel oversætter? Hvad er en certificeret oversættelse?

Spørgsmålene er to, og lad os besvare dem med glæde.
 
 1. En oversætter kan findes via en hurtig søgning på nettet. Spørgsmålet er da, om oversætteren er god.
Vi kan stå inde for valget her – for vi har gennemtestet den udvalgte oversætter, hvorved du trygt kan lade Erhvervsoversættelser.dk varetage opgaven her.
 
 1. En certificeret oversættelse er en oversættelse, der er dokumenteret og stemplet, så du kan tage dokumentet med videre i det system, du skal bruge det i. Det er typisk juridiske dokumenter anvendt i retssager og af domstole, og derfor stilles der krav til den enkelte oversætter, for når man anvender certificeret oversættelse, skal man være sikker på, at man har styr på de juridiske termer. Det er også den oversættelse, der går under navnet autoriseret oversættelse.
  Vi har erfaring med certificeret oversættelse også.
 
Der er mange ude i landet, og globalt, der slår sig op på at være oversætter, men det er vanskeligt at finde frem til dem, der så rent faktisk har flair for det.
Størstedelen af vores tid går således med løbende at sikre, at vi kan sikre kvalitet og tilfredshed i forbindelse med oversættelse, og derfor kan du være tryg ved at vælge os til at folde en professionel oversættelse ud i livet.
 


Meget mere end Google Translate contra en professionel oversætter:

Professionel oversættelse er uden tvivl meget mere en blot Google Translate.

Google Translate er blevet et godt værktøj, for det har mange nuancerede forslag til en mulig oversættelse, men at anvende det som en professionel del af en oversættelsespraksis er ikke vejen frem.

Det ville svare til at kalde en sø for Atlanterhavet. En professionel oversætter når meget dybere ned i oversættelsen og længere ud i sproglige nuancer, eftersom der er en menneskelig vurdering undervejs og en særlig sprogtone at ramme i en direkte oversættelse.
 
Derfor vælger vi at samarbejde med sprogører, der hører til professionelle, menneskelige hjerner.

Google Translate, mener vi, kan være anvendelig, hvis man lynhurtigt skal kende til et særligt ord, en særlig vending, og hvis man skal kunne oversætte på et meget flygtigt og overhængende plan for at skabe sig en helhedsforståelse af et givent stof.
Den grundige oversættelse kan Google Translate ikke uden videre tilbyde. Den er mangelfuld, men en god ven, når man er i nød.
 
Vores oversættere går direkte til kildesproget og foretager ingen svinkeærinder, når det kommer til professionel oversættelse.
De går hele vejen for at fange det præcist udtrykkende ord i en given sætning, for vi ved, at det er meget vigtigt, at det publikum, teksten skal ramme, føler sig – netop – ramt!  
 
 


Professionel oversætter: Professionel oversættelse til engelsk, tysk, norsk og svensk m.v.


Hvis du søger en professionel oversætter til at stå for at oversætte din tekst, hører vi meget gerne fra dig.

Som du nok er bekendt med nu, udmærker Erhvervsoversættelser sig ved at tage koncept freelance oversættelse til en ny højde, for vi består af det tætte og tillidsfulde samarbejde med udvalgte freelance-oversættere på alle sprog.

Vi har danske freelance-oversættere, der kan oversætte til alle nordiske sprog, til svensk, tysk, til fransk, til engelsk, blandt andre.
 
Vi kan således tilbyde oversættelser inden for alle sprog, hvis du spørger.
Oftest tilbyder vi følgende professionelle oversættelser:
 
 • Oversættelse til engelsk
 • Oversættelse til tysk
 • Oversættelse til fransk
 • Oversættelse til norsk
 • Oversættelse til spansk
 • Oversættelse til svensk
 • Oversættelse til finsk
 • Oversættelse til hollandsk
 • Oversættelse til italiensk
 

Hvor lang tid tager professionel oversættelse?

Vi kan levere ganske hurtigt; igen, fordi vi er et fleksibelt oversættelsesbureau, der sætter kunden i centrum.

Vi går gerne i gang med at oversætte med det samme, når en ordre er blevet lagt hos os, for vi bryder os ikke om spildtid, og det tænker vi heller ikke, at du gør!
 
Vi leverer oversættelser af tekster med op til 1000 ord samme dag, hvis det aftales direkte ved bestilling.


Vi kan godt levere længere oversættelser inden for samme dag, men da forbeholder vi os retten til at sammensætte et slagkraftigt team af oversættere, der får en bid hver til oversættelse, og så samler vi endeligt op på det i vores professionelle korrektur efterfølgende.
 
Det er under alle omstændigheder en god idé at tage direkte fat i Martin, hvis du har spørgsmål til oversættelse hos Erhvervsoversættelser.
Han kan svare dig med det samme.
 
Du fanger ham som bekendt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 7199 8079.
 
Du kan også med fordel vælge at indhente et uforpligtende tilbud på oversættelse.
 


Fortrolighed

Vi vægter fortroligheden meget højt i vore arbejde. Vi tilbyder derfor 100% diskretion i forbindelse med professionel oversættelse til andre sprog.

Vi er ofte ude for, at vi arbejder med fortroligt materiale, og derfor har alle vores oversættere samt korrekturlæsere underskrevet en forpligtende fortrolighedserklæring.

Vi er desuden altid indstillede på at indgå en 1-1 NDA, hvis det er ønsket.
 
Vores oversættelser beror på integritet og tillid, og vi er loyale hele vejen igennem.

Din oversættelse vil ikke blive gemt i lang tid på vores server.

Vi sletter løbende de oversættelser, vi har udformet, dog gemmer vi den enkelte oversættelse i en rum tid, sådan at du kan få fingre i den igen, hvis du på din side skulle være ude for det utænkelige; at miste den.
 
Så vi behandler alle oversættelser med sikkerhed.
 


Samarbejde om professionel oversættelse

Vi er altid interesserede i at indgå et tæt samarbejde om oversættelse, gerne et længerevarende, idet vi da virkelig kan komme ind under huden på det pågældende firmas virke.

Vi indoptager derfor gerne den DNA, der her gør sig gældende, og vi vil med andre ord gøre alt for, at vi får en dybere forståelse for sprogstil og virkefelt.
 
Vi kan naturligvis tilbyde endnu skarpere priser på professionel oversættelse, hvis det drejer sig om et løbende samarbejde.
Vi kan tilbyde gode procentvise rabatter på oversættelser, samlet sammen på en månedsvis faktura.
 
Hvis du ønsker at høre mere om et egentligt samarbejde om oversættelser her hos Erhvervsoversættelser, må du meget gerne sige til.

Vi brænder for disse tætte samarbejder, for det er også dét, vores koncept om professionel oversættelse er bygget op til, etableret for.


Pris på oversættelse

 • Oversættelse

  1,5 kr. pr. ord.
  • Oversættelse fra kildesprog til målsprog.
  • Pris: fra kun 1,5 kr. pr. ord.
   
 • Oversættelse + korrektur

  2 kr. pr. ord.
  • Oversættelse fra kildesprog til målsprog

  • Inkl. korrektur

  • Pris: fra kun 2 kr. pr. ord

    

ERHVERVSOVERSÆTTELSER

Betalingskort
© 2023 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.